Vragen? Bel: 035 888 95 95

Siersma Wijnadvies

Siersma Wijnadvies is een wijnspeciaalzaak aan de rand van het Oude Dorp in Huizen. De winkel is gevestigd tussen de oude boerderijen aan de Havenstraat 30 (Voor de kenners: dit is precies in de bocht die de Havenstraat maakt vanaf de Oude Vissershaven van Huizen naar de Oude Kerk in het centrum).U bent uiteraard van harte welkom in onze winkel om een kijkje te nemen in ons assortiment of voor uitgebreid wijnadvies.

Siersma Wijnadvies

Online én een winkel

Siersma Wijnadvies is één van de grootste wijnspeciaalzaken op het internet. Maar we hebben ook een echte winkel in Huizen ('t Gooi). Hier staan we dagelijks met een mooi team voor u klaar.

Assortiment

De wijnen zijn ingedeeld op land van herkomst en druivenras in. Van rood, wit en rosé tot champagne, port en sherry, het is allemaal te vinden bij Siersma Wijnadvies. Daarnaast heeft de winkel een exclusieve ‘Schatkamer’ met bijzondere wijnen van over hele wereld. Voor elke gelegenheid en smaak bieden hebben wij de passende fles.

Online

Lukt het niet om naar de winkel te komen? Online kunt u ook het gehele assortiment bekijken en bestellen. We verzenden inmiddels wijnen door de gehele Benelux. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor proeverijen, nieuwtjes, onze wekelijkse Blog en Wijnadvies TV!

Home > De winkel

© 2018 Siersma Wijnadvies