Vragen? Bel: 035 888 95 95

ZuidamSpeculaas Liqueur

Deze echte oud-Hollandse liqueur wordt gemaakt van vele oosterse kruiden en specerijen die de Nederlandse kooplui vanuit verre landen terugbrachten naar Nederland.
Deze kruiden als kaneel, groene kardemompitten, muskaatnoten, gemberwortel, witte peper, kruidnagelen en Bourbon vanillestokjes worden volgens eeuwenoud geheim recept gemengd en getrokken op alcohol. Hierna wordt er met veel vakmanschap een heerlijke liqueur van gemaakt.

€ 15,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 50 euro
Bezorging door heel
Nederland
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
morgen in huis

Fred van Zuidam

Fred van Zuidam vond het een uitdaging om een eigen bedrijf te beginnen en hij had dan ook de vrijheid om producten te maken waarvan hij dacht dat ze goed zouden zijn. Het begin was moeilijk voor Fred van Zuidam, hij heeft er ongeveer 10 jaar over gedaan om zijn reputatie goed op te bouwen. Het idee om deproducten te verpakken en te verzenden is afkomstig van zijn vrouw.

Na verloop van tijd was te merken dat Zuidam aan het groeien was. De omzet steeg, er kwamen meer aanvragen van consumenten en retailers en er kwam meer interesse vanuit de media. In 1989 breidde Zuidam uit met 600m2 en een extra productie lijn erbij. Vooral in die tijd, was het een grote prestatie om zo’n destilleerderij op te bouwen.

Patrick en Gilbert van Zuidam

Inmiddels hebben zijn zoons Patrick en Gilbert het bedrijf overgenomen, en is Fred van Zuidam zelf met pensioen. Patrick focust zich op de distilleerderij en de productie, en Gilbert focust zich op de consumenten.

Tegenwoordig heeft Zuidam zich uitgebreid tot een destilleerderij van 3600m2. In die destilleerderij staan 4 grote koperen alambieken, 1000 eikenhouten vaten en hebben ze 5 productielijnen: whisky, genever, gin, likeur en rum.

Zuidam levert momenteel aan zo’n 26 verschillende landen hun producten.

Zuidam besteed veel aandacht aan het uiterlijk van een product. Zo wordt elk product met de hand geëtiketteerd en zit er bijvoorbeeld een lintje en een lakzegel om een genever flesje.

Productinformatie
Type:Likeuren
Producent:Zuidam
Inhoud:70 cl
© 2019 Siersma Wijnadvies