Vragen? Bel: 035 888 95 95

de VenogeMillésimé 2002

Het reeds 155-jarige champagnehuis 'De Venoge' te Epernay maakt kwaliteitschampagne en wordt bijna jaarlijks bekroond in het bijna duizend bladzijden tellende Franse wijn-naslagwerk, de 'Guide Hachette'. Kwaliteit is dus troef voor deze lekkere aperitief bij uitstek!

Een 'Vintage' is een Champagne van één enkel wijnjaar, geen mengsel dus van verschillende jaren zoals gewoonlijk voor Champagne, en wordt alleen gemaakt in zeer geslaagde wijnjaren. De kwaliteit ligt dan ook hoger dan die van een 'gewone' Champagne.

€ 55,00
Beperkte voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 50 euro
Bezorging door heel
Nederland
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

5.0/5

Wijnadvies TV

Champagne

Dit is absoluut één van onze leukste filmpjes van een wijnreis die we maakten door de Champagne. Mocht BNN een keer kijken: We zijn in te huren hoor!

De Venoge

Het reeds 155-jarige champagnehuis 'De Venoge' te Epernay maakt kwaliteitschampagne en wordt bijna jaarlijks bekroond in het bijna duizend bladzijden tellende Franse wijn-naslagwerk, de 'Guide Hachette'. Kwaliteit is dus troef voor deze lekkere aperitief bij uitstek! Een 'Vintage' is een Champagne van één enkel wijnjaar, geen mengsel dus van verschillende jaren zoals gewoonlijk voor Champagne, en wordt alleen gemaakt in zeer geslaagde wijnjaren.

De kwaliteit ligt dan ook hoger dan die van een 'gewone' Champagne. Drink hem kouder dan droge witte wijn, dit wil zeggen op ongeveer 6 à 7 graden. Champagne wordt niet beter maar mag gerust enkele jaren in uw kelder blijven liggen zonder probleem.

Wijn info
Kleur:Mousserende wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:de Venoge
Druivensoort:Pinot Noir, Chardonnay
© 2019 Siersma Wijnadvies