Vragen? Bel: 035 888 95 95

 De Venoge - Rosé Brut - Demi - 0,375 ltr

Gebied
Champagne is de naam van de wijn uit het gelijknamige gebied. Het is ook de naam van de provincie ten oosten en noordoosten van Parijs, waarin het wijngebied ligt. De echte grenzen van het wijnbouwgebied zijn bepaald op grond van bodemsamenstelling, structuur en meso-klimaat. Binnen de champagnestreek zijn er drie subgebieden te onderscheiden: Montagne de Reims, Vallée de la Marne en de Cotes de Blanc.
De Venoge
Als je in Eperney over de Avenue de Champagne loopt zie je links en rechts de grote huizen aan je paseren. Moët & Chandon, Perier Joët, Pol Roger. Allemaal huizen die met slimme marketingtechnieken als een merk de wereld over vliegen. Helemaal aan het einde van de straat vinden we het bescheide wijnhuis De Venoge.

Bij De Venoge weten ze hele zuivere Champagne te maken die niet snel verveeld.

[tvideo type="youtube" clip_id="fgeoxf6v0-o"]

€ 22,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 50 euro
Bezorging door heel
Nederland
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

1.0/5
Terug naar het overzicht |

De Venoge - Rosé Brut - Demi - 0,375 ltr

Gebied Champagne is de naam van de wijn uit het gelijknamige gebied. Het is ook de naam van de provincie ten oosten en noordoosten van Parijs, waarin het wijngebied ligt. De echte grenzen van het wijnbouwgebied zijn bepaald op grond van bodemsamenstelling, structuur en meso-klimaat. Binnen de champagnestreek zijn er drie subgebieden te onderscheiden: Montagne de Reims, Vallée de la Marne en de Cotes de Blanc. De Venoge Als je in Eperney over de Avenue de Champagne loopt zie je links en rechts de grote huizen aan je paseren. Moët & Chandon, Perier Joët, Pol Roger. Allemaal huizen die met slimme marketingtechnieken als een merk de wereld over vliegen. Helemaal aan het einde van de straat vinden we het bescheide wijnhuis De Venoge. Bij De Venoge weten ze hele zuivere Champagne te maken die niet snel verveeld. [tvideo type="youtube" clip_id="fgeoxf6v0-o"]
Wijn info
Kleur:Mousserende wijnen
Land:Frankrijk
Druivensoort:Pinot Meunier, Pinot Noir, Chardonnay
Terug naar het overzicht |

De Venoge - Rosé Brut - Demi - 0,375 ltr

© 2018 Siersma Wijnadvies