Vragen? Bel: 035 888 95 95

JacquartBrut Mosaique

Jacquart Champagne is een heerlijke 'drink' Champagne. Niet té zwaar en mooie elegante frisse tonen. Deze Champagne is perfect om cadeau te geven maar ook om op een mooi feest te drinken.

Champagne Jacquart is in 1962 opgericht door een kleine groep wijnboeren die gezamenlijk een nieuw merk wilden lanceren om zo minder afhankelijk zijn van de grote handelshuizen. Inmiddels is Jacquart zelf uitgegroeid tot een van de grotere bedrijven in de regio.

€ 35,00
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 50 euro
Bezorging door heel
Nederland
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
morgen in huis

Champagne Jacquart

Champagne Jacquart  is in 1962 opgericht door een kleine groep wijnboeren die gezamenlijk een nieuw merk wilden lanceren om zo minder afhankelijk zijn van de grote handelshuizen. Inmiddels is Jacquart zelf uitgegroeid tot een van de grotere bedrijven in de regio. Zij verwerken de druiven van ruim 800 hectare wijngaard in 130 dorpen verspreid over de Montagne de Reims, de Vallée de la Marne en de Côte des Blancs. Daaronder vallen 10 dorpen met de status van grand cru en 22 met die van premier cru.

échelle des crus

Mede hierdoor ligt het gemiddelde kwaliteitsniveau op de zogeheten 'échelle des crus’ boven de 90%. De wijnen van Champagne Jacquart worden gekenmerkt door een relatief hoog aandeel Chardonnay. De wijnen van Champagne Jacquart zijn te vinden op een groot aantal wijnkaarten van toprestaurants binnen en buiten Frankrijk.

Wijn info
Kleur:Mousserende wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:Jacquart
Druivensoort:Pinot Meunier, Pinot Noir, Chardonnay
Inhoud:75 cl
© 2019 Siersma Wijnadvies