Vragen? Bel: 035 888 95 95

Domaines Paul MasCabernet-Sauvignon 2013

Domaines de Paul Mas is een zeer groot wijnbedrijf. In middels zwaait de zoon van Paul, Jean-Claude Mas de scepter. Hij is er ook verantwoordelijk voor geweest dat het bedrijf tot het formaat dat het nu is, is uitgegroeid.

Totaal bevatten Domaines de Paul Mas 9 verschillende wijnhuizen. Wel allemaal in Frankrijk, in de geliefde streek van Jean-Claude: De Languedoc.

Niet op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 50 euro
Bezorging door heel
Nederland
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

3.5/5
Terug naar het overzicht |

Cabernet-Sauvignon 2013

Paul Mas

Domaines de Paul Mas is een zeer groot wijnbedrijf. In middels zwaait de zoon van Paul, Jean-Claude Mas de scepter. Hij is er ook verantwoordelijk voor geweest dat het bedrijf tot het formaat dat het nu is, is uitgegroeid. Totaal bevatten Domaines de Paul Mas 9 verschillende wijnhuizen. Wel allemaal in Frankrijk, in de geliefde streek van Jean-Claude: De Languedoc. De wijnen van Paul Mas kenmerken zich bijna allemaal door een zeer zuivere correcte kwaliteit. Hij maakt een zeer groot gamma aan huiswijnen en een klasse daar net boven.

Astelia

Voor de Astelia heeft hij van al zijn 9 wijnhuizen het aller beste fruit uitgezocht. Deze Cabernet-Sauvignon is een ware krachtpatser die op sommige momenten heel zacht kan zijn. 2013 is nu nog iets stevig, maar na hem te decanteren is hij klaar om te drinken. En daarom is het ook leuk om een kist van deze wijn voor een paar jaar in de kelder te leggen. Van de rode Astelia zijn maar 4200 flessen gemaakt. De naam is een eerbetoon aan de drie dochters van Jean-Claude: Astrid, Elisa en Apolline.

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Frankrijk
Gebied:Pézenas
Wijnhuis:Domaines Paul Mas
Druivensoort:Cabernet Sauvignon
Terug naar het overzicht |

Cabernet-Sauvignon 2013

© 2017 Siersma Wijnadvies