Vragen? Bel: 035 888 95 95

Château Ste. MichelleSyrah 2013

De Syrah van Chateau Ste. Michelle is een zeer smakelijke, jammige Syrah. De geur van kersen en bramen komen je tegemoet en vinden we ook duidelijk terug in de smaak. Mooie verfijnde maar exotische kruiden maar vooral een zeer zachte volle en zwoele rode wijn. Bijzonder smakelijk bij rundvlees gerechten of lekker op de bank.
 

Niet op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 50 euro
Bezorging door heel
Nederland
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
morgen in huis

Michelle

Château Ste. Michelle vinden we niet in de staat waar we het verwachten: Californië. Nee, dit is nóg een ander wijngebied in de verenigde staten: Washington State! Deze staat (dus niet de stad) ligt helemaal in het noordwesten van Amerika, bijna tegen de Canadese grens. Hier is een perfect microklimaat voor wijnbouw en daar weten de wijnmakers van Château Ste. Michelle uitstekend mee om te gaan.

Syrah of Shiraz

Of deze wijn nu Syrah of Shiraz moet heten zal enorme discussies opgeleverd hebben in de kelders van Château Ste. Michelle. Het is dezelfde druif maar de stijl van de wijn is toch echt anders wanneer er Shiraz of Syrah op het etiket staat. Syrah is een verfijnder Franse stijl, die we meer in de Rhône tegen komen. Shiraz is meer de stijl uit Australië; uitbundig en zwaar.

Smaak

Deze Syrah van Château Ste. Michelle is zacht elegeant en heeft een krachtige ronde tanninestructuur.  

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Noord-Amerika
Wijnhuis:Château Ste. Michelle
Druivensoort:Shiraz
Inhoud:75 cl
© 2019 Siersma Wijnadvies