Vragen? Bel: 035 888 95 95

Contessa CarolaSalice Salentino Riserva 2017

De wijn wordt gemaakt van de Negroamaro druif, en deze druif is met een heuse opmars bezig. Wanneer de wijn in het glas belandt wordt u direct verrast door veel mooie en diepe geuren. Denk aan veel rijp fruit, lichte kruidigheid en een vleugje vanille.

De smaak is prachtig vol, rond en met een zachte finish van pruimen en een beetje vanille door de hout opvoeding die de wijn heeft ondergaan.

Niet op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

5.0/5
Terug naar het overzicht |

Salice Salentino Riserva 2017

Apulië

Apulië.......Wat het geheim achter dit gebied is weten we nog steeds niet helemaal, maar 1 ding is zeker, Uit dit gebied in het zuiden van Italië komen prachtige wijnen vandaan die een heel breed publiek aanspreekt.

De wijn wordt gemaakt van de Negroamaro druif, en deze druif is met een heuse opmars bezig. Wanneer de wijn in het glas beland wordt u direct verrast door veel mooie en diepe geuren. Denk aan veel rijp fruit, lichte kruidigheid en een vleugje vanille. De smaak is prachtig vol, rond en met een zachte finish van pruimen en een beetje vanille door de hout opvoeding die de wijn heeft ondergaan.

We kunnen u in dit geval maar 1 tip geven.....Bestel deze wijn en laat u verrassen door dit gebied. Wij hebben nog meer wijnen uit het magische gebied Apulië.

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Italië
Wijnhuis:Contessa Carola
Druivensoort:Negroamaro
Inhoud:150 cl
Terug naar het overzicht |

Salice Salentino Riserva 2017

© 2021 Siersma Wijnadvies