Vragen? Bel: 035 888 95 95

GuerilaCabernet Franc 2018

Dit is een Cabernet Franc uit Slovenië. Iets wat we niet alledaags zien of proeven. Toch willen wij op een hele hoge bres klimmen om het op te nemen voor deze fantastische rode wijn. Want dit is 100% wijn! Een zeer spannende geur van jonge paprika en weeldige kersen in combinatie met aardse geuren als paddenstoelen en aarde.

De smaak heeft enorm veel structuren en laagjes zodat je er maar van blijft proeven. Vanzelfsprekend is het ook leuk om deze wijn ook wat koeler in het glas te schenken. Voor ons is dit echt een absolute top wijn!

€ 23,95
Beperkte voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Guerila 

Het wijnbedrijf Guerila is opgericht door Zmagoslav Petrič. Zmagloslav is een zoon van een fruitteler die een nationale prijs won met zijn druiven in het jaar dat hij zijn zoon kreeg. Dit was wellicht een voorteken voor de toekomst van de baby uit Slovenië. Van zijn vader leerde hij in zijn kinderjaren om respect te hebben voor de natuur. In 2005 richtte hij Guerila op, een biodynamisch wijnbedrijf in het dorp Planina bij Ajdovščina in de Vipava-vallei. Na jaren van onderzoek selecteerde hij de beste plekken voor zijn wijngaarden en lokale variëteiten.  lees verder 

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Slovenië
Wijnhuis:Guerila
Druivensoort:Cabernet Franc
Inhoud:75 cl
© 2023 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp