Vragen? Bel: 035 888 95 95

Karas WinesA Tale of 2 Mountains Red 2018

Deze rode Armeense wijn wordt gemaakt door Karas Wines. Een jong en dynamisch bedrijf waar techniek en kennis samen zijn gebracht naar een perfect stukje terroir om mooie wijnen te maken. Het laatste drempeltje wat nu genomen moest worden is de acceptatie van Armeense wijnen. En dat heeft de serie van A Tale of 2 Mountains dubbele dwars voor elkaar gekregen.

Deze rode wijn wordt gemaakt van Malbec en de inheemse druif Areni. Een simpele smaakomschrijving zou zijn: Erg lekker! Wat uitgebreider: Deze wijn is vol, zacht en spannend in de geur. Er zitten mooie tonen van fris fruit in de wijn, maar er is ook voldoende kruidigheid te ontdekken. Deze wijn is heerlijk om op veel momenten in te zetten!

€ 9,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

A Tale of 2 Mountains Red 2018

Karas Wines

Modern wijnhuis uit Armenië

Wie bij Karas Wines in Armenië op bezoek gaat zal zijn ogen uitkijken. Het lijkt er soms wel Argentinië. De wijnen die er gemaakt worden mogen 100% zeker mee tellen in de internationale wijnwereld. Echter is de acceptatie soms nog het probleem.

Karas

Karas Wines is een jong en zeer innovatief wijn bedrijf. Die innovatieve mentaliteit moet je ook wel hebben als je er voor kiest om in Armenie wijn te gaan maken. De bodem is zeker niet het probleem. Armenië is zelfs één van de oudste wijnlanden ter wereld. Het probleem was vooral de kennis. De oude methode van het wijn maken werden decennia lang nagestreefd. lees verder

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Armenië
Wijnhuis:Karas Wines
Druivensoort:Malbec, Areni
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

A Tale of 2 Mountains Red 2018

© 2023 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp