Vragen? Bel: 035 888 95 95

L'ExpressionMargaux 2008

Dat het de laatste jaren niet helemaal ging met de economie zoals het ooit was heeft eenieder wel gemerkt. Ook in de wijngebieden is de crisis niet onopgemerkt voorbij gegaan. Ook in Bordeaux, het wijngebied waar de duurste wijnen ter wereld vandaan komen, hebben ze gemerkt dat niet alles meer vanzelf ging.

Een aantal wijnboeren uit de Haut-Médoc hebben de handen ineen geslagen en zijn tot het idee gekomen om hun wijnen gezamenlijk uit te brengen onder het visitekaartje 'Expression de...'.

€ 22,50
Op voorraad in ons externe magazijn. Levertijd is 48 uur langer.
Geen bezorgkosten
vanaf 50 euro
Bezorging door heel
Nederland
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
morgen in huis

Margaux

Dat het de laatste jaren niet helemaal ging met de economie zoals het ooit was heeft eenieder wel gemerkt. Ook in de wijngebieden is de crisis niet onopgemerkt voorbij gegaan. Ook in Bordeaux, het wijngebied waar de duurste wijnen ter wereld vandaan komen, hebben ze gemerkt dat niet alles meer vanzelf ging. Een aantal wijnboeren uit de Haut-Médoc hebben de handen ineen geslagen en zijn tot het idee gekomen om hun wijnen gezamenlijk uit te brengen onder het visitekaartje ‘Expression de…’. Zie het letterlijk vertaald als: ‘De kwaliteit uit…’ ‘Margaux’ of ‘St-Jullien’ en ‘Médoc’. Precies dezelfde wijn maar niet het beroemde naampje op het etiket. En zodoende ook direct snel de helft van de normale prijs! Heel logisch als je iemand vraagt of het gaat om de smaak van de wijn of om het etiket dat men zegt: Het gaat om de wijn. Juist! Dat dachten deze kasteeleigenaren dus ook!

Druivenras

60% Cabernet Sauvignon, 35% Merlot Noir, 5% Petit Verdot and Cabernet Franc

Houtopvoeding

12 maanden in Frans eiken

Wijnomschrijving

De wijn heeft een prachtige robijn rode kleur. De neus beloofd veel finesse en een karakteristiek bouquet. Wanneer we er een slok van nemen ontstaat er een uitzonderlijk en oneindig palet van fruitige smaakvolle boeketten. De wijn bezit elegante, subtiele en substantiële sap. We sluiten af met fruitige en fijne aroma's. Een echte Bordeaux, en echte Margaux!

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Frankrijk
Gebied:Margaux
Wijnhuis:L'Expression
Druivensoort:Petit Verdot, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
Inhoud:75 cl
© 2019 Siersma Wijnadvies