Vragen? Bel: 035 888 95 95

Château Mouton-RothschildPremier Grand Cru Classé 1998

Dit is de 1998 oogst van het wereldberoemde wijnhuis Mouton Rothschild uit Pauillac. Een wijn die nu optimaal op dronk is en eventueel ook nog 10 jaar bewaard kan worden. De wijn is gemaakt van Cabernet-Sauvignon en Merlot en heeft gerijpt in de allerbeste Franse eiken vaten.

Mouton Rothschild hoeft voor kenners geen uitleg. Dit is oprecht het allerberoemdste wijnhuis ter wereld. Niet voor niks hebben wij in onze winkels ook schilderijen hangen van de mooie etiketten van Mouton.

1 op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Premier Grand Cru Classé 1998

Château Mouton Rothschild

Het fameuze Château Mouton Rothschild is in 1973 als enige chateau tot nu toe naar een categorie hoger gepromoveerd en toegetreden tot de elite van de Premiers Grands Crus. De wijnen van Barones Philippine de Rothschild staan bekend om het wisselende etiket per oogst met elke keer een afbeelding van een andere kunstenaar. Het karakter van de wijn is gekenmerkt door rode bessen en cederhout, met in het laatste decennium een uitbreiding van een aandeel van meer dan 10% Merlot. Tevens wordt onder dezelfde leiding Château d’Armailhac en Clerc Milon geproduceerd.

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Frankrijk
Gebied:Pauillac
Wijnhuis:Château Mouton-Rothschild
Druivensoort:Merlot, Cabernet Sauvignon
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Premier Grand Cru Classé 1998

© 2023 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp