Vragen? Bel: 035 888 95 95

TalamontiModa - Montepulciano d'Abruzzo 2017

Talamonti Moda wordt gemaakt door Cantine Talamonti en is ontstaan vanuit de liefde van 18 ondernemers, niet enkel voor wijn, maar ook voor de Abruzzo streek. Ze hanteren de meest moderne vinificatiemethoden om wijnen te maken zonder afbreuk te doen aan de traditie.

De ongelooflijke verscheidenheid van het klimaat, de grondsamenstelling, laat de productie toe van veelzijdige druiven, met onder meer de Trebbiano d'Abruzzo en de Montepulciano. Deze druiven leveren een breed pallet op van geuren en smaken. De wijn wordt verbouwd rondom het Italiaanse stadje Loreto Aprutino, waar de beste wijnen vandaan komen.

€ 7,95
Op voorraad in ons externe magazijn. Levertijd is 48 uur langer.
Geen bezorgkosten
vanaf 50 euro
Bezorging door heel
Nederland
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.0/5
Terug naar het overzicht |

Moda - Montepulciano d'Abruzzo 2017

Talamonti

Talamonti Moda wordt gemaakt door Cantine Talamonti en is ontstaan vanuit de liefde van 18 ondernemers, niet enkel voor wijn, maar ook voor de Abruzzo streek. Ze hanteren de meest moderne vinificatiemethoden om wijnen te maken zonder afbreuk te doen aan de traditie. De ongelooflijke verscheidenheid van het klimaat, de grondsamenstelling, laat de productie toe van veelzijdige druiven, met onder meer de Trebbiano d’Abruzzo en de Montepulciano. Deze druiven leveren een breed pallet op van geuren en smaken. De wijn wordt verbouwd rondom het Italiaanse stadje Loreto Aprutino, waar de beste wijnen vandaan komen.

Smaak

Rijk in fruit, levendig, met op de achtergrond een discrete houttoets.

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Italië
Wijnhuis:Talamonti
Druivensoort:Montepulciano
Terug naar het overzicht |

Moda - Montepulciano d'Abruzzo 2017

© 2019 Siersma Wijnadvies