Vragen? Bel: 035 888 95 95

TalamontiTre Saggi - 2017

Talamonti Tre Saggi wordt gemaakt door Cantine Talamonti en is ontstaan vanuit de liefde van 18 ondernemers, niet enkel voor wijn, maar ook voor de Abruzzo streek. De druiven voor deze wijn zijn afkomstig uit geselecteerde wijngaarden in de nabijheid van het dorpje Loreto Aprutino.

Dit is de regio van de Trebbiano d'Abruzzo druif. De wijngaarden bevinden zich op een hoogte van 300m boven de zeespiegel. De druiven worden met de hand geoogst en geselecteerd half oktober waarna ze ontritst en geperst worden.

€ 11,75
Op voorraad in ons externe magazijn. Levertijd is 48 uur langer.
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Talamonti

Talamonti Tre Saggi wordt gemaakt door Cantine Talamonti en is ontstaan vanuit de liefde van 18 ondernemers, niet enkel voor wijn, maar ook voor de Abruzzo streek. De druiven voor deze wijn zijn afkomstig uit geselecteerde wijngaarden in de nabijheid van het dorpje Loreto Aprutino. Dit is de regio van de Trebbiano d'Abruzzo druif. De wijngaarden bevinden zich op een hoogte van 300m boven de zeespiegel. De druiven worden met de hand geoogst en geselecteerd half oktober waarna ze ontritst en geperst worden.

Smaak

In de mond braambessen, pittige kersen en mooi geïntegreerde smaken van hazelnoot en koffie.

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Italië
Wijnhuis:Talamonti
Druivensoort:Montepulciano
Inhoud:75 cl
© 2021 Siersma Wijnadvies