Vragen? Bel: 035 888 95 95

The GuruCabernet/ Merlot 2016

The Guru is een wijn van Hoopenburg uit Stellenbosch. Klassieker wordt het bijna niet als we Cabernet en Merlot samenvoegen met 12 maanden eikenrijping. Dit zien we vooral ook veel in Bordeaux. Toch is The Guru veel soepeler en zwoeler.

De wijn geurt naar heerlijke donkere cassis en bramen. In de smaak komt het hout bescheiden om de hoek. Echt een wijn voor bij mooi gegrilde rundvlees.

€ 9,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Cabernet/ Merlot 2016

Hoopenburg

In 1992 richtte de familie Schmitz Hoopenburg Wines op, een kwaliteitsgedreven boetiekwijnboerderij in de Greater Simonsberg Wine Ward in Stellenbosch. Het is de enige Kaapse boerderij waar 100% van de wijn afkomstig is van druiven geproduceerd door bushranken. Hoopenburg is de thuisbasis van een team van pittige mensen die passie en innovatie brengen in het wijnbereidings- en verkoopproces.
Onze wijnmaker ziet zijn rol als het bieden van harmonie aan de wijngaard, het vastleggen en verbeteren van de natuurlijke balans en kwaliteit die afkomstig zijn van een geweldige wijngaard, en daarom wijnen van wereldklasse produceren voor de hedendaagse consument.

Hoopenburg is te vinden op de wijnroute van Stellenbosch. We zijn slechts 4 km verwijderd van de N1 en slechts 30 minuten van Kaapstad.

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Zuid-Afrika
Wijnhuis:The Guru
Druivensoort:Merlot, Cabernet Sauvignon
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Cabernet/ Merlot 2016

© 2023 Siersma Wijnadvies