Vragen? Bel: 035 888 95 95

#7 Grande Reserve Chardonnay | €5,95 ipv €8,50 (30% korting!)

Wijnadvies nieuws op 16 april 2021
#7 Grande Reserve Chardonnay | €5,95 ipv €8,50  (30% korting!)

Let op: Deze aanbieding is helaas reeds verlopen! 

Luxe restaurants

Nederland, en met name het Gooi, is dol op Chardonnay! Het liefst met een lekkere bak houtrijping. Beroemde namen als: 'Bogle Chardonnay' en 'Bernardus Chardonnay' zijn merknamen geworden die niet meer mogen ontbreken op de wijnkaarten van luxe restaurants. Maar toen kwamen wij opeens met een geheime Chardonnay. Een wijn die absoluut en zeker het niveau van de eerdergenoemde weet te evenaren, maar met een veel lagere verkoopprijs!

Goedkoper dan goedkoop

Zaterdag 17 april 2021, tijdens de Wijnadvies Traktatie Maand, verkopen we deze geheime Chardonnay van het Geheime wijnhuis voor goedkoper dan goedkoop. Normaal betaal je al slechts € 8,50, maar op deze dag slechts: € 5,95. Iets wat eigenlijk ongelofelijk is!

Geur en smaak 

De geheime Chardonnay is vol en rijk in de geur. Je ruikt mooi het eiken maar ook veel fijn citrus en geel fruit. De smaak is intens en geconcentreerd. Ook hier proef je het eiken! Deze geheime Chardonnay heeft ook een erg lekkere en lange afdronk!

Geheim Wijnhuis

Chardonnay Grande Reserve

Deze Chardonnay is lekker vol en vet van smaak. Soms denken wij wel eens dat het halve Gooi deze wijn drinkt! Regelmatig worden de begrijpelijke vergelijkingen gemaakt met de Amerikaanse Bernardus en Bogle.

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > #7 Grande Reserve Chardonnay | €5,95 ipv €8,50...

© 2021 Siersma Wijnadvies