Vragen? Bel: 035 888 95 95

NIEUW: Redheads Wines uit Down Under

Wijnadvies nieuws op 17 maart 2021
NIEUW: Redheads Wines uit Down Under

Australië

Na erg lang zoeken hebben we eindelijk de perfecte invulling gevonden voor ons assortiment uit Australië! Dit wijnland biedt zoveel mogelijkheden maar toch konden wij nog niet de ultieme match vinden. Maar daar is nu verandering in gekomen met: Redheads Wines!

McLaren Vale

RedHeads Studio is opgericht door een groep jonge wijnmakers, die hun eigen wijnbedrijf zijn gestart in McLaren Vale. Samen zoeken ze de beste wijngaarden van Zuid-Australië op en 'bevrijden' ze druiven uit de handen van de grote namen om wijnen met ziel, karakter en persoonlijkheid te maken.

Restaurant

Het begon allemaal met een oude schuur, een voormalig restaurant met de naam ‘RedHeads’ in McLaren Vale. Hier werkten een paar jonge wijnmakers samen aan hun missie: losraken van de grote wijncorporaties en zelf mooie, creatieve wijnen maken, in kleine volumes, met focus op kwaliteit.

Persoonlijkheid en karakter

Om die droom te kunnen verwezenlijken, werken ze samen met wijnboeren uit de omgeving, waaronder Adelaide, Barossa Valley en McLaren Vale. Ze kopen de beste druiven op, die normaliter verkocht zouden worden aan de grote namen die het land rijk is. RedHeads Studio roept dat een halt toe en wil kwaliteitswijnen maken zonder zakelijke rompslomp, maar met persoonlijkheid en karakter.

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > NIEUW: Redheads Wines uit Down Under

© 2021 Siersma Wijnadvies