Vragen? Bel: 035 888 95 95

Château Ste. MichelleChardonnay 2015

Een rijke, volle maar toch ook elegante Chardonnay van het tophuis Chateau Ste. Michelle. Waar men normaal meteen aan Nappa Valley denkt is dit echt een top Chardonnay voor de mensen die van houtlagering houden. Een neus met mooi tropisch fruit en in de mond, romig, vettig, vol maar toch ook verfijnd.

Niet op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 50 euro
Bezorging door heel
Nederland
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

5.0/5

Chateau Ste. Michelle

Chateau Ste. Michelle komt uit de Verenigde Staten, Washington State.  Als men aan Amerikaanse wijnen denkt, denkt men bijna direct aan Californië. Logisch aangezien dit het grootste wijnproducerende gebied in de Verenigde Staten is. Vlak daarachter komt Washington State met als oudste en belangrijkste wijnhuis Chateau Ste. Michelle.  Chateau Ste. Michelle heeft in 1934 een pioniersrol vervuld en bezit heden ten dage maar liefst 2.500 hectare.

Antinori

De grote stap voorwaarts in de kwaliteitsverbetering kreeg men doordat men joint ventures aanging met de beroemde Italiaanse familie Antinori en met de befaamde Duitse wijnmaker Dr. Ernst Loosen. Dit resulteerde in een ware prijzenregen. Zo krijgt Eroica Riesling ieder jaar weer minimaal 90 punten in Wine Spectator. 

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Noord-Amerika
Wijnhuis:Château Ste. Michelle
Druivensoort:Chardonnay
Inhoud:75 cl
© 2019 Siersma Wijnadvies