Vragen? Bel: 035 888 95 95

Chozas CarrascalAnma White 2019

De Anma White wordt gemaakt van Garncha Blnaca. Alle druiven komen van een eigen wijngaard uit één enkel microklimaat. Het sap van de druiven weekt eerst nog 24 uur mee met de schillen. Daarna gaat het met de most op roestvrijstalen vaten voor 2 maanden. En dan daarna een half jaar op enorme grote houten vaten van 5000 liter.

Met Anma zet Chozas Carrascal een stap naar de volgende generatie. Voor het bedrijf zelf met de twee kinderen van de oprichter die steeds meer zelf doen. Met de wijn naar de volgende generatie wijndrinkers met een stijl die toegankelijk is zonder eenheidsworst te worden.

€ 12,95 € 9,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Chozas Carrascal

Pure Spaanse wijnen

Soms zeggen beelden veel meer dan 1000 woorden! Dit zijn prachtige beelden van de oogst van 2018 bij Chozas Carrascal. Een Spaans wijnbedrijf in de buurt van Valencia. Hier worden ongekende mooie wijnen gemaakt van druiven zoals Bobal en Macabeo. Puur en eerlijk met enorm veel karakter!

Chozas Carrascal

De wijngaarden liggen in de buurt van Valencia in het dorpje San Antonio Requena, op een
kleine heuvel 700 meter boven de zeespiegel, genieten ze van een continentaal klimaat, voor de
ontwikkeling van hun DOC requena, en Vino de Pago wijnen.

Hun streefdoel zijn wijnen gevinifieerd in de traditie van de streek, met de modernste technieken.  Chozas Carrascal is een familie sprookje, een droom die is werkelijkheid geworden.
Gedurende jaren is de familie wijngaarden gaan bekijken, bestuderen hoe anderen wijn maken, tot wanneer ze de perfecte plaats gevonden hebben om hun droom te verwezenlijken.

Lees meer over Chozas Carrascal 

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Spanje
Wijnhuis:Chozas Carrascal
Druivensoort:Grenache Blanc
Inhoud:75 cl
© 2023 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp