Vragen? Bel: 035 888 95 95

Domaine de la GrenaudièreCuvée des Copains 2018

Deze Muscadet Sur Lie heeft 14 maanden Frans eikenrijping gekregen! En dat is uniek voor het wijngebied. Hierdoor is het een extra complexe witte wijn geworden die uitstekend de begeleider kan worden van een mooie kabeljauw of tarbot.

Het is de eerste wijn die volledig onder de leiding van Mathilde Ollivier (8e generatie) en haar businesspartner is gemaakt. Haar vader is dolenthousiast over de behaalde kwaliteit. Hij moest wel een beetje wennen aan het etiket.

In de geur ruik je mooi het hout in combinatie met geelfruit. De smaak is intens en mooi fris. Dit is een wijn die lucht nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen. De echte wijnkenner zal deze wijn zeer zeker waarderen.

€ 17,95 € 13,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

5.0/5
Terug naar het overzicht |

Cuvée des Copains 2018

Domaine de la Grenaudière

Mathilde Ollivier en Stéphane Cottenceau vertegenwoordigen de 8e generatie wijnbouwers op Domaine de la Grenaudière en namen onlangs het stokje over van Guy en Jean-Luc Ollivier. De twee bevriende oenologen slaan de handen ineen om een traditie in stand te houden, die van de wijnbouwers van Grenaudière.

Mathilde en Stéphane hebben zich ertoe verbonden om het werk van vorige generaties voort te zetten en tegelijkertijd innovatie te brengen om droge witte wijnen van topkwaliteit te blijven produceren en tegelijkertijd een sterke internationale invloed te hebben. Lees meer

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Frankrijk
Gebied:Muscadet (Streek)
Wijnhuis:Domaine de la Grenaudière
Druivensoort:Muscadet (Druif)
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Cuvée des Copains 2018

© 2023 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp