Vragen? Bel: 035 888 95 95

Domaine de la GrenaudièrePerle de Mer 2020

Twijfel je nog over welke wijn je bij je oesters zal gaan drinken? De twijfel wordt compleet weggenomen door deze Perle de Mer van Domaine de la Grenaudière.

Hoewel Muscadet een klassieke wijnregio in de Franse Loire is met veel historie, worden er tegenwoordig juist heel vooruitstrevende wijnen gemaakt. De regio is een goudmijn voor kwaliteitswijnen met een enorme zuiverheid en terroirreflecties met zeer betaalbare prijzen.

Frisse, droge wijn met een mooie mineraliteit en fris citrusfruit.

€ 11,95 € 8,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.7/5

Domaine de la Grenaudière

Mathilde Ollivier en Stéphane Cottenceau vertegenwoordigen de 8e generatie wijnbouwers op Domaine de la Grenaudière en namen onlangs het stokje over van Guy en Jean-Luc Ollivier. De twee bevriende oenologen slaan de handen ineen om een traditie in stand te houden, die van de wijnbouwers van Grenaudière.

Mathilde en Stéphane hebben zich ertoe verbonden om het werk van vorige generaties voort te zetten en tegelijkertijd innovatie te brengen om droge witte wijnen van topkwaliteit te blijven produceren en tegelijkertijd een sterke internationale invloed te hebben. Lees meer

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Frankrijk
Gebied:Muscadet (Streek)
Wijnhuis:Domaine de la Grenaudière
Druivensoort:Muscadet (Druif)
Inhoud:75 cl
© 2023 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp