Vragen? Bel: 035 888 95 95

Karas WinesA Tale of 2 Mountains White 2019

Dit is een witte wijn uit Armenië! Gemaakt door Karas Wines, een jong en innovatief wijnbedrijf met enorm veel kennis uit de bekende wijnwereld. Een Argentijnse wijnmaker zwaait er de scepter op de werkvloer.

De witte Tale of 2 Mountains is gemaakt van Chenin Blanc en Kangun. Die laatste is onbekend, maar wel zeer plezierig. Deze druif maakt de wijn net wat kruidiger en voller.

Onderschat de wijnen uit Armenië zeker niet. Ze zijn fijn, vol en vooral van een buitengewone prijs/kwaliteit verhouding!

€ 9,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

2.0/5
Terug naar het overzicht |

A Tale of 2 Mountains White 2019

Karas Wines

Modern wijnhuis uit Armenië

Wie bij Karas Wines in Armenië op bezoek gaat zal zijn ogen uitkijken. Het lijkt er soms wel Argentinië. De wijnen die er gemaakt worden mogen 100% zeker mee tellen in de internationale wijnwereld. Echter is de acceptatie soms nog het probleem.

Karas

Karas Wines is een jong en zeer innovatief wijn bedrijf. Die innovatieve mentaliteit moet je ook wel hebben als je er voor kiest om in Armenie wijn te gaan maken. De bodem is zeker niet het probleem. Armenië is zelfs één van de oudste wijnlanden ter wereld. Het probleem was vooral de kennis. De oude methode van het wijn maken werden decennia lang nagestreefd. lees verder 

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Armenië
Wijnhuis:Karas Wines
Druivensoort:Chenin Blanc, Kangun
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

A Tale of 2 Mountains White 2019

© 2023 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp