Vragen? Bel: 035 888 95 95

RaddeckSauvignon Blanc 2016

Tijdens onze wijnreis door Rheinhessen kwamen via een tip van een collega bij het wijnhuis Raddeck terecht. Vanaf de proeflocatie heb je schitterend uitzicht op de Rijn die prachtig kronkelt door het dal.

Het wijngebied Rheinhessen is ons vooral opgevallen doordat ze niet enkel en alleen werken met de Riesling. Ze zijn hier ook dol op experimenteren met andere druivenrassen.

€ 13,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 50 euro
Bezorging door heel
Nederland
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
morgen in huis

Raddeck

Tijdens onze wijnreis door Rheinhessen kwamen via een tip van een collega bij het wijnhuis Raddeck terecht. Vanaf de proeflocatie heb je schitterend uitzicht op de Rijn die prachtig kronkelt door het dal. Het wijngebied Rheinhessen is ons vooral opgevallen doordat ze niet enkel en alleen werken met de Riesling. Ze zijn hier ook dol op experimenteren met andere druivenrassen.

Sauvignon

Neem maar deze Sauvignon Blanc! Een unieke wijn die je nergens anders in Europa zo kan proeven. We zeggen bewust in Europa, want in Nieuw-Zeeland kom je deze stijl nog wel tegen. We proeven echt overrijp fruit en exotische tonen die allemaal mooi verpakt zijn met frissen elegante zuren.

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Duitsland
Wijnhuis:Raddeck
Druivensoort:Sauvignon Blanc
Inhoud:75 cl
© 2019 Siersma Wijnadvies