LUUX Dineren is een unieke samenwerking tussen Arjan Dijkman Food & Wine en Siersma Wijnadvies. Wij creëren tijdelijke restaurants op spannende en originele locaties en we willen onze gasten laten genieten van een LUUX diner met de mooiste bijpassende wijnen.
Februari 2019
Op 1, 2 en 3 februari nemen wij restaurant Boot Eten & Drinken over. Dit leuke restaurant vinden we in de jachthaven van Huizen.
Reserveren
Reserveren is mogelijk via de website van LUUX Dineren. Mocht u vragen hebben, bel of mail ons gerust!
Al jarenlang importeren wij met veel plezier de wijnen van SKAAP Wines naar Nederland. Ruim negen jaar geleden werden we zelfs mede-eigenaar van dit bijzondere Zuid-Afrikaanse wijnhuis, dat volledig draait op kwaliteit, passie en betrokken ondernemerschap.
Op donderdagavond 19 februari organiseren wij, in samenwerking met Café-Restaurant De Krachtcentrale, een fantastisch Winemakers Dinner. Dit keer reizen we af naar Zuid-Frankrijk, waar wijnhuis Plaimont de wijnen verzorgt.
Op donderdagavond 26 februari 2026 organiseert Siersma Wijnadvies weer een inspirerende masterclass over Bordeaux. Tijdens deze avond nemen we je mee naar het hart van dit iconische Franse wijngebied. Je ontdekt de verschillende subregio’s, leert de belangrijkste druivenrassen kennen en hoort wat Bordeaux nu echt zo bijzonder maakt.