LUUX Dineren is een unieke samenwerking tussen Arjan Dijkman Food & Wine en Siersma Wijnadvies. Samen creëren wij tijdelijke restaurants op unieke locaties. En dat doen we net even anders! Zo beleeft u echt een avond ‘uit eten’ zoals dat bedoeld is.
Combinatie
Wij proberen bij elke editie van LUUX een fantastische combinatie van bijzondere gerechten en excellente wijnen te presenteren.
Pop up
LUUX Dineren is een ‘pop up’ restaurant dat enkele keren per jaar open is. De eerst volgende editie is in het Oude Dorp van Huizen (‘t Gooi) op 20 en 21 oktober 2018. En we hebben nu ook een extra weekend op 27 en 28 oktober!
Reserveren
Het is mogelijk om direct een tafel te reserveren voor deze editie van LUUX. Dit kan via de website.
Al jarenlang importeren wij met veel plezier de wijnen van SKAAP Wines naar Nederland. Ruim negen jaar geleden werden we zelfs mede-eigenaar van dit bijzondere Zuid-Afrikaanse wijnhuis, dat volledig draait op kwaliteit, passie en betrokken ondernemerschap.
Op donderdagavond 19 februari organiseren wij, in samenwerking met Café-Restaurant De Krachtcentrale, een fantastisch Winemakers Dinner. Dit keer reizen we af naar Zuid-Frankrijk, waar wijnhuis Plaimont de wijnen verzorgt.
Op donderdagavond 26 februari 2026 organiseert Siersma Wijnadvies weer een inspirerende masterclass over Bordeaux. Tijdens deze avond nemen we je mee naar het hart van dit iconische Franse wijngebied. Je ontdekt de verschillende subregio’s, leert de belangrijkste druivenrassen kennen en hoort wat Bordeaux nu echt zo bijzonder maakt.