Eindelijk gaan we weer een LUUX Dineren organiseren. LUUX is een samenwerking tussen Arjan Dijkman Food & Wine en Siersma Wijnadvies. Een luxe pop-up restaurant met extra lekkere wijnen op een geheime plek in ’t Gooi. LUUX zal plaatsvinden op vrijdag 27 & zaterdag 28 augustus.
Vijfgangen
Bij LUUX eet u een vast vijfgangen diner. Natuurlijk zijn er wel altijd mogelijkheden om dieetwensen en allergieën aan te geven.
Reserveren
Speciaal voor LUUX is er een eigen website waar ook direct gereserveerd kan worden.
Al jarenlang importeren wij met veel plezier de wijnen van SKAAP Wines naar Nederland. Ruim negen jaar geleden werden we zelfs mede-eigenaar van dit bijzondere Zuid-Afrikaanse wijnhuis, dat volledig draait op kwaliteit, passie en betrokken ondernemerschap.
Op donderdagavond 19 februari organiseren wij, in samenwerking met Café-Restaurant De Krachtcentrale, een fantastisch Winemakers Dinner. Dit keer reizen we af naar Zuid-Frankrijk, waar wijnhuis Plaimont de wijnen verzorgt.
Op donderdagavond 26 februari 2026 organiseert Siersma Wijnadvies weer een inspirerende masterclass over Bordeaux. Tijdens deze avond nemen we je mee naar het hart van dit iconische Franse wijngebied. Je ontdekt de verschillende subregio’s, leert de belangrijkste druivenrassen kennen en hoort wat Bordeaux nu echt zo bijzonder maakt.