Helaas waren wij genoodzaakt de editie van LUUX in oktober 2020 te verplaatsen naar januari 2021. Maar zoals het mooie gezegde zegt: ‘Wat in het vat zit…!’
De nieuwe editie zal plaatsvinden op een nog geheime locatie in het 4e weekend van januari: van 21 t/m 24 januari.
Gastronomische Krachten
Al meer dan vijf jaar bundelen Arjan Dijkman en Siersma Wijnadvies de gastronomische krachten door unieke geheime diners te organiseren op creatieve locaties. We kunnen oprecht zeggen dat LUUX een begrip is geworden in het Gooi.
Reserveren
Wilt u ook komen dineren? Reserveer dan snel. De populaire avonden en ook de lunch op zondag kunnen soms snel vol zitten.
Al jarenlang importeren wij met veel plezier de wijnen van SKAAP Wines naar Nederland. Ruim negen jaar geleden werden we zelfs mede-eigenaar van dit bijzondere Zuid-Afrikaanse wijnhuis, dat volledig draait op kwaliteit, passie en betrokken ondernemerschap.
Op donderdagavond 19 februari organiseren wij, in samenwerking met Café-Restaurant De Krachtcentrale, een fantastisch Winemakers Dinner. Dit keer reizen we af naar Zuid-Frankrijk, waar wijnhuis Plaimont de wijnen verzorgt.
Op donderdagavond 26 februari 2026 organiseert Siersma Wijnadvies weer een inspirerende masterclass over Bordeaux. Tijdens deze avond nemen we je mee naar het hart van dit iconische Franse wijngebied. Je ontdekt de verschillende subregio’s, leert de belangrijkste druivenrassen kennen en hoort wat Bordeaux nu echt zo bijzonder maakt.