A.s. zondag (24 juni) kunt u bij Restaurant 15a in Bussum het aspergeseizoen feestelijk afsluiten! Het restaurant aan de Kapelstraat organiseert in samenwerking met Siersma Wijnadvies een exclusief 5-gangen diner met daarbij een bijpassend wijnarrangement.
Geraspte asperges met dun gesneden Spaanse Iberico en een gepocheerd vrije uiloop ei en aan tafel vers geschaafde truffel
Half kwarteltje op een tarte tatin van asperges met jus van spekjes
Crèmesoep van asperges met brunoise van gerookte paling en groene asperges
Asperges met lamscarré en een jus van linzen en oregano
Lambada aardbeien met een hangop van mascarpone en limoen
Rutger Siersma van Siersma Wijnadvies zal toelichting geven bij de wijnen die speciaal zijn geselecteerd bij dit menu. Het diner kost slechts € 37,- en de wijnen er bij kosten: € 20,-. Reserveren kan bij Restaurant 15a 035-7120000.
Dit is aflevering 2 van het seizoen waarin wij werken aan onze eigen wijn. In deze aflevering staan we helemaal aan het begin van het leven van een wijnrank. We rijden naar Duitsland om jonge wijnstokken op te halen en zetten ze daarna eigenhandig in de grond op de akker in Twente.
De langverwachte zeer succesvolle jaargang 2019 van de exclusieve Skaap Nathan is zojuist vrijgegeven. Een wijn die zowel in stijl, uitstraling en verkoopmethode mag wedijveren met wijnen uit Pauillac. En een wijn die nu direct op dronk is en daarom ideaal kan begeleiden bij mooie diners de komende weken.
Je kent het wel... het is december en daardoor gaat menig wijnhartje nét iets sneller kloppen dan in de andere maanden. Op het moment dat de klok bij mij december slaat, krijg ik gelijk zin om bijzondere wijnen te proeven. Sinterklaas, kerst en oud & nieuw zijn allemaal gelegenheden waarbij ieder net wat meer uitgeeft aan een glas wijn om zichzelf én familie en vrienden eens lekker te verwennen.