Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 januari is er weer een nieuwe editie van LUUX Dineren. Dit is een unieke samenwerking tussen Arjan Dijkman Food & Wine en Siersma Wijnadvies. Arjan is al jaren een vast gezicht in de wijnwinkel in Huizen. Naast deze werkzaamheden heeft hij ook zijn eigen cateringbedrijf.
Pop-up
Met LUUX Dineren zetten deze twee bedrijven samen een pop-up restaurant nieer op een geheime locatie. Deze edtie zal ergens in Huizen zijn. Bij LUUX Dineren gaat alles net even anders dan bij een 'normaal' restaurant. Er is een vast menu en de nadruk ligt ook zeer op de bijzondere wijnen.
LUUX Lunch
Speciaal voor LUUX Dineren is er een website gelanceerd waarop u kunt resereveer. Een couvert kost € 49,95. Dit is voor de vrijdag en zaterdagavond. Op zondag hebben we LUUX Lunch! Hetzelfde menu is dan € 44,95.
Deze zomer waren wij in Chianti en het voelde alsof we de streek opnieuw ontdekten. Wat is het leven daar goed. Glooiende wijngaarden zover je kijkt, kleine dorpjes met de beste trattoria’s en natuurlijk heerlijke wijnen. Meestal rood en gemaakt van de altijd fijne Sangiovese.
Een heel jaar lang hebben we hiernaartoe gewerkt. Na onze zoektocht naar de mogelijkheid om een eigen wijngaard te starten, zijn we in 2025 zelf aan de slag gegaan in Twente. Het werd een avontuur vol uitdagingen, nieuwe ontdekkingen en vooral heel veel plezier. En vanaf vandaag kun je alles volgen op YouTube.
Rebottled geeft wijnflessen een nieuw leven. In plaats van ze weg te gooien veranderen zij gebruikte flessen in stijlvolle glazen, karaffen en woonaccessoires. Het resultaat is een unieke collectie die mooi is om te zien en ook nog eens goed is voor de wereld.