Nog even en het is juli! En dat is de maand dat LUUX Diner weer plaats gaat vinden. LUUX Dineren is een unieke samenwerking tussen Arjan Dijkman Food & Wine en Siersma Wijnadvies. Door de krachten te bundelen creëren wij een paar keer per jaar een pop-up restaurant ergens in Huizen en omgeving.
Er is nog plek
Voor de editie van juli hebben we een vrijdagavond, zaterdagavond en een zondagmiddag! Er is nog plek dus reserveer snel uw tafel en wees verzekerd van een culinair hoogstandje in de maand juli!
Reserveren
Reserveren kan snel en makkelijk via de website van LUUX Dineren.
Deze zomer waren wij in Chianti en het voelde alsof we de streek opnieuw ontdekten. Wat is het leven daar goed. Glooiende wijngaarden zover je kijkt, kleine dorpjes met de beste trattoria’s en natuurlijk heerlijke wijnen. Meestal rood en gemaakt van de altijd fijne Sangiovese.
Een heel jaar lang hebben we hiernaartoe gewerkt. Na onze zoektocht naar de mogelijkheid om een eigen wijngaard te starten, zijn we in 2025 zelf aan de slag gegaan in Twente. Het werd een avontuur vol uitdagingen, nieuwe ontdekkingen en vooral heel veel plezier. En vanaf vandaag kun je alles volgen op YouTube.
Rebottled geeft wijnflessen een nieuw leven. In plaats van ze weg te gooien veranderen zij gebruikte flessen in stijlvolle glazen, karaffen en woonaccessoires. Het resultaat is een unieke collectie die mooi is om te zien en ook nog eens goed is voor de wereld.