Nog even en het is juli! En dat is de maand dat LUUX Diner weer plaats gaat vinden. LUUX Dineren is een unieke samenwerking tussen Arjan Dijkman Food & Wine en Siersma Wijnadvies. Door de krachten te bundelen creëren wij een paar keer per jaar een pop-up restaurant ergens in Huizen en omgeving.
Er is nog plek
Voor de editie van juli hebben we een vrijdagavond, zaterdagavond en een zondagmiddag! Er is nog plek dus reserveer snel uw tafel en wees verzekerd van een culinair hoogstandje in de maand juli!
Reserveren
Reserveren kan snel en makkelijk via de website van LUUX Dineren.
Dit is aflevering 2 van het seizoen waarin wij werken aan onze eigen wijn. In deze aflevering staan we helemaal aan het begin van het leven van een wijnrank. We rijden naar Duitsland om jonge wijnstokken op te halen en zetten ze daarna eigenhandig in de grond op de akker in Twente.
De langverwachte zeer succesvolle jaargang 2019 van de exclusieve Skaap Nathan is zojuist vrijgegeven. Een wijn die zowel in stijl, uitstraling en verkoopmethode mag wedijveren met wijnen uit Pauillac. En een wijn die nu direct op dronk is en daarom ideaal kan begeleiden bij mooie diners de komende weken.
Je kent het wel... het is december en daardoor gaat menig wijnhartje nét iets sneller kloppen dan in de andere maanden. Op het moment dat de klok bij mij december slaat, krijg ik gelijk zin om bijzondere wijnen te proeven. Sinterklaas, kerst en oud & nieuw zijn allemaal gelegenheden waarbij ieder net wat meer uitgeeft aan een glas wijn om zichzelf én familie en vrienden eens lekker te verwennen.