Dit weekend was er weer een editie van LUUX Dineren, een samenwerking van Arjan Dijkman Food & Wine en ons wijnbedrijf. Met LUUX Dineren zoeken we iedere keer een nieuwe locatie om ons pop-up restaurant voor een paar dagen te openen. Dit keer zaten we in Restaurant Boot midden tussen de boten in de jachthaven van Huizen.
140 Couverts
Alle drie de avonden waren vol en de reacties waren zeer uitbundig. We hebben totaal 140 mensen tevreden naar huis mogen laten gaan.
Ook naar LUUX?
Bent u ook benieuwd naar de volgende editie? Meldt u dan aan voor de geheime nieuwsbrief!
Dit is aflevering 2 van het seizoen waarin wij werken aan onze eigen wijn. In deze aflevering staan we helemaal aan het begin van het leven van een wijnrank. We rijden naar Duitsland om jonge wijnstokken op te halen en zetten ze daarna eigenhandig in de grond op de akker in Twente.
De langverwachte zeer succesvolle jaargang 2019 van de exclusieve Skaap Nathan is zojuist vrijgegeven. Een wijn die zowel in stijl, uitstraling en verkoopmethode mag wedijveren met wijnen uit Pauillac. En een wijn die nu direct op dronk is en daarom ideaal kan begeleiden bij mooie diners de komende weken.
Je kent het wel... het is december en daardoor gaat menig wijnhartje nét iets sneller kloppen dan in de andere maanden. Op het moment dat de klok bij mij december slaat, krijg ik gelijk zin om bijzondere wijnen te proeven. Sinterklaas, kerst en oud & nieuw zijn allemaal gelegenheden waarbij ieder net wat meer uitgeeft aan een glas wijn om zichzelf én familie en vrienden eens lekker te verwennen.