Dit weekend was er weer een editie van LUUX Dineren, een samenwerking van Arjan Dijkman Food & Wine en ons wijnbedrijf. Met LUUX Dineren zoeken we iedere keer een nieuwe locatie om ons pop-up restaurant voor een paar dagen te openen. Dit keer zaten we in Restaurant Boot midden tussen de boten in de jachthaven van Huizen.
140 Couverts
Alle drie de avonden waren vol en de reacties waren zeer uitbundig. We hebben totaal 140 mensen tevreden naar huis mogen laten gaan.
Ook naar LUUX?
Bent u ook benieuwd naar de volgende editie? Meldt u dan aan voor de geheime nieuwsbrief!
Deze zomer waren wij in Chianti en het voelde alsof we de streek opnieuw ontdekten. Wat is het leven daar goed. Glooiende wijngaarden zover je kijkt, kleine dorpjes met de beste trattoria’s en natuurlijk heerlijke wijnen. Meestal rood en gemaakt van de altijd fijne Sangiovese.
Een heel jaar lang hebben we hiernaartoe gewerkt. Na onze zoektocht naar de mogelijkheid om een eigen wijngaard te starten, zijn we in 2025 zelf aan de slag gegaan in Twente. Het werd een avontuur vol uitdagingen, nieuwe ontdekkingen en vooral heel veel plezier. En vanaf vandaag kun je alles volgen op YouTube.
Rebottled geeft wijnflessen een nieuw leven. In plaats van ze weg te gooien veranderen zij gebruikte flessen in stijlvolle glazen, karaffen en woonaccessoires. Het resultaat is een unieke collectie die mooi is om te zien en ook nog eens goed is voor de wereld.