Vragen? Bel: 035 888 95 95

ZuidamJonge Genever

Deze Jonge Genever van Zuidam is een heerlijke jonge genever die gedestilleerd is van o.a. jeneverbes, zouthout en anijszaad. Naast een mooie en subtiele kruidigheid heeft deze jonge genever fruitige aroma's en een aangenaam mondgevoel. Gedestilleerd in de eigen distilleerderij uit drie soorten granen en in een kleine potstill.

€ 20,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Zuidam

Siersma Wijnadvies werkt met Zuidam omdat het één van de laatste zelfstandige distilleerderijen van Nederland is en staat voor kwaliteit producten. Zuidam werkt uitsluitend met natuurlijke grondstoffen en beschikt over een breed assortiment aan likeuren, whisky’s, jenevers en gin. Alle distillaten worden nog op traditionele en ambachtelijk wijze binnen het eigen familiebedrijf gemaakt en verwerkt. Er worden geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt.

Jonge Genever

Deze jonge genever is gedistilleerd uit een mengsel van gelijke delen Rogge, Mais en Gemoute Gerst. Na drie distillaties wordt het resulterende distillaat gedeeltelijk nog een keer gedistilleerd met de kruiden als jeneverbes, zoethout en anijszaad. De kruiden ondersteunen deze verfijnde en fruitige niet gelagerde genever.

Productinformatie
Type:Binnenlands gedestilleerd
Producent:Zuidam
Inhoud:100 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp