Vragen? Bel: 035 888 95 95

ZuidamOude Genever

De oude genever van Zuidam is een heerlijke genever op gemaakt op basis van 3 graansoorten rogge, mais en gemoute gerst. De zijde zachte Genever levert rijke aroma's van brood, jenever en graan. Een echte pure genever met enige oudering.

€ 22,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Zuidam

Zuidam Distillers is opgericht door Fred van Zuidam in 1975. Destijds nog onder de naam Baarle International. Voordat Fred het bedrijf Zuidam had opgericht werkte hij bij De Kuyper in Schiedam. Als een spin in het web was Fred verantwoordelijk voor de inkoop, recepten en de productie. Na circa 20 jaar voor De Kuyper te hebben gewerkt, vond Fred het om voor zichzelf te beginnen.

In 1975 kocht hij een stuk grond in Baarle Nassau en bouwde hij er zijn distilleerderij. Met tweedehands ketels, een bottellijn en tanks wilde hij de beste kwaliteitslikeuren van Nederland maken.

Zuidam Distillers is inmiddels uitgegroeid tot een ambachtelijk bedrijf, werkt volgens authentieke recepten en heeft internationale allure.

Oude Genever

De oude genever word gedistilleerd, gelagerd en gebotteld door Zuidam  3 graansoorten; mais, rogge en gemoute gerst word gebruikt voor de eau de vie (moutwijn). Het nieuwe destillaat word 3 keer gedestilleerd en een gedeelte een 4e keer. Het resultaat is een bescheiden kruidigheid met tonen van jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad.

Productinformatie
Type:Binnenlands gedestilleerd
Producent:Zuidam
Inhoud:100 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp