Vragen? Bel: 035 888 95 95

Bij de WijnGooische Limo 'Na de Wijn'

Deze Gooische Limo 'Na de Wijn' is een prachtige Limoncello volgens klassiek recept met echter de bescheiden toevoeging van wat tijm. De smaak is heerlijk zoet en zeer karaktervol.

Na het succes van de Waterflessen van Gooisch Water 'Bij de Wijn' is het idee ontstaan om ook een eigen Limoncello te maken. Een limonade voor het Gooi.

Om een serieus product op de markt te zetten is een samenwerking gezocht met een kleine distilleerderij in Flevoland.

€ 26,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Gooische Limo 'Na de Wijn'

Limoncello

Limoncello, de wereldberoemde citroenlikeur uit Zuid-Italië, wie kent het niet? Verfrissend, zoet, bitter en een zuurtje. Lekker stroperig en het allerlekkerste als hij ijs en ijskoud geserveerd wordt. Dit gele drankje zit vol geheime tradities en elke Italiaanse moeder in de buurt van Napels heeft haar eigen recept.

Limoncello wordt gemaakt van de allerlekkerste citroenen en wordt bereid in het zuiden van Italië rond de golf van Napels. Het is een Italiaanse alcoholische drank met een alcoholpercentage tussen de 25 en 30 procent. Een beetje te vergelijken met citroenbrandewijn.

Welke citroenen?

Volgens de Italianen groeien de allerbeste en lekkerste citroenen rondom de kustdorpjes Amalfi en Sorrento. Grote boomgaarden, die worden overdekt met pergola’s van kastanjehout ter bescherming van de velle Zuid-Italiaanse zon, floreren in dit gebied. De schaduw zorgt ervoor dat de grond mooi vochtig blijft en de citroenbomen de ideale omstandigheden hebben om gigantische citroenen te geven. Vaak zo groot als flinke grapefruits. De dikke en bobbelige schil bevat de meeste smaak en kleurstoffen om de beste limoncello te maken. lees meer 

Productinformatie
Type:Limoncello
Producent:Bij de Wijn
Inhoud:70 cl
Terug naar het overzicht |

Gooische Limo 'Na de Wijn'

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp