Mijn winkelmand
Je hebt geen producten in je winkelmand.
Uit het filmpje op de Social Media!
REBOTTLEDJe hebt geen producten in je favorieten staan.
Je hebt geen producten in je favorieten staan.
Je hebt geen producten in je winkelmand.
Je hebt geen producten in je winkelmand.
Home Mosselen (gebakken)
Mosselen koken of stomen is klassiek, maar wist je dat je mosselen ook prima kunt bakken? Het resultaat is hartig, kruidig en nét even anders.
Bak bijvoorbeeld gekookte mosselen (zonder schelp) kort op in een hete pan met wat olijfolie of roomboter. Voeg knoflook, peterselie, een snufje chili of wat citroenrasp toe en je hebt in een paar minuten een verrukkelijke tapa of borrelhap.
Ook populair zijn gepaneerde mosselen – krokant gebakken in een jasje van paneermeel of panko. Serveer ze met een frisse citroenmayonaise of aioli voor een onweerstaanbare bite.
Of leg mosselen mét schelp direct op de barbecue: ze openen vanzelf en krijgen een heerlijk rokerig aroma.
Kortom: bakken geeft mosselen een nieuwe dimensie. Perfect als snack, bijgerecht of verrassend voorgerecht!