Vragen? Bel: 035 888 95 95

Azul y GaranzaGarciano | per 6 flessen

π——π—Άπ˜ π—Άπ˜€ 𝗲𝗲𝗻 π—ͺ𝗲𝗯 π—’π—»π—Ήπ˜† π—½π—Ώπ—Όπ—±π˜‚π—°π˜. 𝗔𝗹𝗹𝗲𝗲𝗻 𝗼𝗻𝗹𝗢𝗻𝗲 𝗽𝗲𝗿 𝟲 π˜π—² π—―π—²π˜€π˜π—²π—Ήπ—Ήπ—²π—».

Een lekkere stoere, iets boerse wijn met veel sap en kracht! Gemaakt van de lokale helden uit Navarra Graciano en Garnacha. Het geweldige terroir waar vroeger alleen de schapen huppelden is omgetoverd tot een prachtig gebied van wijnbouw.

Pruimen, zwarte olijven, rode kersen en donker rood fruit. De Garciano van Azul y Garanza is dijk van een wijn!

€ 77,70
Op voorraad in ons externe magazijn. Levertijd is 48 uur langer.
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Garciano | per 6 flessen

Navarra

Navarra ligt tussen de Pyreneeën en de Ebrovallei in het noorden van Spanje. Navarra is een autonome regio die uit één provincie met dezelfde naam bestaat. Navarra kan verdeeld worden in de vijf subzones; Tierra Estella, Valdizarbe, Baja Montaña, Ribera Alta en Ribera Baja. Navarra heeft circa 18.000 hectare wijngaarden die tussen de 250 en 650 meter hoogte liggen.

Bodega Azul y Garanza

Oenologen María Barrena en Dani Sánchez Nogué namen in het jaar 2000 de wijngaarden van Maria’s vader over en kregen daarmee Bodegas Azul y Garanza in handen. In datzelfde jaar kochten zij voor een zeer gunstige prijs de oude bodega van de coöperatie en besloten biologische wijnbouw toe te passen. Met hun opgedane kennis, in wijngebieden over heel de wereld (Bourgogne, Catalonië, Priorat, Australië, Argentinië en Zuid-Afrika), passen zij nu hun ervaring toe in Navarra, Spanje.

De liefde voor de biodiversiteit van het gebied laten ze terug komen in de wijnen die ze produceren en volgens María en Dani snappen de mensen die hun wijnen lekker vinden deze liefde.

Veganistich

Omdat ze bij Azul y Garanza geen gebruik maken van dierlijke producten om de wijnen te klaren is deze wijn uitermate geschikt voor de Vegan wijndrinker!

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Spanje
Wijnhuis:Azul y Garanza
Druivensoort:Graciano, Garnacha
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Garciano | per 6 flessen

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp