LAATSTE PLEKKEN! Secret Winemakers Diner in Eemlust | Baarn

Bestel nu snel tickets
  • Geen bezorgkosten vanaf 75 euro
  • Bezorging door heel Nederland + België
  • Veilig en vertrouwd betalen
  • Voor 16:00 besteld, vaak morgen in huis
Menu
Mijn favorieten

Mijn favorieten

Je hebt geen producten in je favorieten staan.

Mijn winkelmand

Mijn winkelmand

Je hebt geen producten in je winkelmand.

Home Webshop Baglio Gibellina U Passimiento 2023

Baglio Gibellina

U Passimiento 2023

Italië
Sicilië
Nero d'Avola, Frappato

De U Passimiento is een prachtig volle en zachte rode wijn uit Sicilië.
De wijn is gemaakt van de Frappato en Nero d'Avola druiven, welke langzaamaan geblend worden.

De wijn is robijnrood in het glas, waarna je tonen van vanille en kersen ruikt.
Je proeft een volle, zachte wijn met veel aardbei en kers. Italiaans rood op z'n best!

10,99
Goed op voorraad

Twee winkels in Nederland 

Wijnadvies.nl heeft ook twee winkels in het centrum van Nederland: In Huizen en Baarn. We hebben niet standaard altijd alle wijnen van de webwinkel ook op voorraad in de winkels! 

Klantervaringen

659 klanten hebben ons beoordeeld met een gemiddelde van:
9.2/10
Lees alle reviews

Baglio Gibellina

Baglio Gibellina bevindt zich in Trapani, Sicilië. De stad wordt ook wel "stad van de twee zeeën" genoemd. Het is dan ook een havenstadje in het westen van Sicilië dat op een dubbele landtong ligt die zich ver uitstrekt in zee. Gibellina overheerst de vallei en wordt omgeven door de heuvels van Salemi en Santa Ninfa.

Baglio Gibellina produceert alleen wijnen die op het domein gebotteld worden, met druiven uit oude en authentieke Siciliaanse wijngaarden. Deze druiven geven een goede body en structuur aan de wijn. De jongere wijngaarden geven druiven die zorgen voor frisheid en geur in een wijn.

U Passimiento

De Frappato druiven worden geplukt wanneer ze net rijp zijn. De Nero d'Avola druiven blijven juist langer aan de ranken zitten, totdat ze al op natuurlijke wijze iets ingedroogd zijn (Appasimento). Hierna worden ze voorzichtig in houten kisten gelegd. De twee wijnen worden langzaamaan geblend. Men neemt hier de tijd voor maar zorgt wel dat er alleen wijn van 1 oogst in de blend komt. Om de zoetheid van de wijnen te behouden wordt het gistingsproces vroegtijdig onderbroken. Hierna rijpt de wijn nog een aantal maanden in stalen tanks.

Bestel ook via WhatsApp