Vragen? Bel: 035 888 95 95

Nieuwe ontdekking: Fantastisch Franschhhoek

Wijnadvies nieuws op 2 maart 2024
Nieuwe ontdekking: Fantastisch Franschhhoek

Paul Boutinot

Siersma Wijnadvies en Boutinot delen nauwe banden in hun geschiedenis. Paul Boutinot, ooit de oprichter van het grootste wijnimportbedrijf in Engeland, begon zijn eigen wijnbedrijf in de Rhône. Later verwierf hij ook Waterkloof in Zuid-Afrika, gelegen op de Schapenberg naast Skaap. Hoewel alles nu is verkocht, blijft het importbedrijf voortbestaan met eigen wijndomeinen verspreid over de wereld.

Bekijk de documentaire over Boutinot in de Rhône

Wildeberg

Een van de recente toevoegingen is het prachtige Wildeberg in Franschhoek, Zuid-Afrika, waar buitengewoon geconcentreerde wijnen worden geproduceerd. Met een uiterst getalenteerde wijnmaker is dit een perfecte combinatie!

NIEUW: 30 nieuwe wijnen onder de 20 Euro

Kleine Oranjerie 

Wildeberg produceert zijn topkwaliteit wijnen onder de naam Kleine Oranjerie, speciaal voor geselecteerde wijnspeciaalzaken. We zijn trots om de witte Sauvignon Blanc en Semillon combinatie, evenals de rode Cabernet Franc en Malbec, aan ons assortiment toe te voegen. Deze wijnen kunnen wellicht worden beschouwd als de meest waardevolle toevoegingen uit Zuid-Afrika naast Skaap Wines in ons assortiment.

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Nieuwe ontdekking: Fantastisch Franschhhoek

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp