Vragen? Bel: 035 888 95 95

Nieuwe zeer chique geschenkverpakkingen

Wijnadvies nieuws op 10 november 2021
Nieuwe zeer chique geschenkverpakkingen

Stijgende houtprijzen

Traditiegetrouw worden er in de Kerstmaand altijd enorm veel houten kistjes verstuurd en weggegeven aan tal van relaties. Een mooi gebaar en met een fles wijn is altijd iedereen blij. Toch heeft de bewustwording van de klimaatproblemen en de enorme stijging van de houtprijzen ons begin dit jaar aan het denken gezet.

Unieke geschenkdoos

Speciaal voor ons is er een unieke geschenkdoos ontwikkeld die zowel voor één als voor twee flessen wijn te gebruiken is. Deze luxe geschenkverpakking is prachtig donker van kleur en heeft een fluwelen binnenkant. In onze beleving zelfs chiquer en boven alles minder bosvernietigender dan de houten geschenkdoos.

Verzenden

Naast de geschenkdoos hebben wij ook een perfect passende verzenddoos gemaakt voor de nieuwe verpakking die een veilige aankomst garandeert. Mede door onze jarenlange ervaringen met het versturen van wijn naar veel verschillende adressen zijn wij tegen grote aantallen opgewassen. PostNL heeft er in de weken vóór kerst wel wat meer moeite mee. Dus is een tijdige bestelling zeker aan te raden!

Bel, mail of app ons gerust voor een offerte!

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Nieuwe zeer chique geschenkverpakkingen

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp