zaterdagavond 28 september organiseren wij in samenwerking met Restaurant de Krachtcentrale in Huizen het: Boutinot Diner. Domaine Boutinot zal aanwezig zijn bij een heerlijk viergangen diner en er zal bij iedere gang een andere Boutinot-wijn geschonken worden. Natuurlijk zal de wijnmaker dan bij elke gang ook alles over de desbetreffende wijn vertellen.
Paul Boutinot
Domaine Boutinot is opgericht door Paul Boutinot. Paul was ooit de grootse wijnimporteur van Groot-Brittannië en vond het uiteindelijk toch veel leuker om zelf wijn te kunnen maken. Zijn eerste project was het naar zichzelf vernoemde wijndomein in de Rhône.
(Al andere plannen 's avonds? Kom dan naar de 'open'-proeverij 's middags in Baarn!)
Reseveren
Voor deze avond heeft Restaurant de Krachtcentrale een prachtig diner bedacht. Samen met de wijnen kost het per couvert € 65,- inclusief een wijnarrangement. Reserveren kan via het restaurant zelf.
Al jarenlang importeren wij met veel plezier de wijnen van SKAAP Wines naar Nederland. Ruim negen jaar geleden werden we zelfs mede-eigenaar van dit bijzondere Zuid-Afrikaanse wijnhuis, dat volledig draait op kwaliteit, passie en betrokken ondernemerschap.
Op donderdagavond 19 februari organiseren wij, in samenwerking met Café-Restaurant De Krachtcentrale, een fantastisch Winemakers Dinner. Dit keer reizen we af naar Zuid-Frankrijk, waar wijnhuis Plaimont de wijnen verzorgt.
Op donderdagavond 26 februari 2026 organiseert Siersma Wijnadvies weer een inspirerende masterclass over Bordeaux. Tijdens deze avond nemen we je mee naar het hart van dit iconische Franse wijngebied. Je ontdekt de verschillende subregio’s, leert de belangrijkste druivenrassen kennen en hoort wat Bordeaux nu echt zo bijzonder maakt.