Vorig weekend was LUUX Dineren. Ons pop-up restaurant dat een aantal keren per jaar op een gekke plek opduikt. Dit keer hadden wij voor het eerst op de zondag de LUUX Lunch. Een enorme aanwinst om heerlijk op de middag te kunnen genieten van de mooie gerechten.
Samenwerking
LUUX Dineren is een samenwerking tussen Siersma Wijnadvies en Arjan Dijkan Food & Wine. Arjan is al bijna 10 jaar een bekend gezicht in onze wijnwinkel in Huizen. Naast zijn werkzaamheden in de wijnwinkel heeft hij zijn eigen bedrijf waaree hij gastronimisch kookt op locatie. De samenwerking tussen beide bedrijven maakt het mogelijk om van de lekkerste gerechten te genieten in combinatie met de mooiste wijnen.
Neem gerust een kijkje op de eigen website van LUUX Dineren.
Bekijk hier enkele foto's van deze en voorgaande edities:
Deze zomer waren wij in Chianti en het voelde alsof we de streek opnieuw ontdekten. Wat is het leven daar goed. Glooiende wijngaarden zover je kijkt, kleine dorpjes met de beste trattoria’s en natuurlijk heerlijke wijnen. Meestal rood en gemaakt van de altijd fijne Sangiovese.
Een heel jaar lang hebben we hiernaartoe gewerkt. Na onze zoektocht naar de mogelijkheid om een eigen wijngaard te starten, zijn we in 2025 zelf aan de slag gegaan in Twente. Het werd een avontuur vol uitdagingen, nieuwe ontdekkingen en vooral heel veel plezier. En vanaf vandaag kun je alles volgen op YouTube.
Rebottled geeft wijnflessen een nieuw leven. In plaats van ze weg te gooien veranderen zij gebruikte flessen in stijlvolle glazen, karaffen en woonaccessoires. Het resultaat is een unieke collectie die mooi is om te zien en ook nog eens goed is voor de wereld.