Vorig weekend was LUUX Dineren. Ons pop-up restaurant dat een aantal keren per jaar op een gekke plek opduikt. Dit keer hadden wij voor het eerst op de zondag de LUUX Lunch. Een enorme aanwinst om heerlijk op de middag te kunnen genieten van de mooie gerechten.
Samenwerking
LUUX Dineren is een samenwerking tussen Siersma Wijnadvies en Arjan Dijkan Food & Wine. Arjan is al bijna 10 jaar een bekend gezicht in onze wijnwinkel in Huizen. Naast zijn werkzaamheden in de wijnwinkel heeft hij zijn eigen bedrijf waaree hij gastronimisch kookt op locatie. De samenwerking tussen beide bedrijven maakt het mogelijk om van de lekkerste gerechten te genieten in combinatie met de mooiste wijnen.
Neem gerust een kijkje op de eigen website van LUUX Dineren.
Bekijk hier enkele foto's van deze en voorgaande edities:
Dit is aflevering 2 van het seizoen waarin wij werken aan onze eigen wijn. In deze aflevering staan we helemaal aan het begin van het leven van een wijnrank. We rijden naar Duitsland om jonge wijnstokken op te halen en zetten ze daarna eigenhandig in de grond op de akker in Twente.
De langverwachte zeer succesvolle jaargang 2019 van de exclusieve Skaap Nathan is zojuist vrijgegeven. Een wijn die zowel in stijl, uitstraling en verkoopmethode mag wedijveren met wijnen uit Pauillac. En een wijn die nu direct op dronk is en daarom ideaal kan begeleiden bij mooie diners de komende weken.
Je kent het wel... het is december en daardoor gaat menig wijnhartje nét iets sneller kloppen dan in de andere maanden. Op het moment dat de klok bij mij december slaat, krijg ik gelijk zin om bijzondere wijnen te proeven. Sinterklaas, kerst en oud & nieuw zijn allemaal gelegenheden waarbij ieder net wat meer uitgeeft aan een glas wijn om zichzelf én familie en vrienden eens lekker te verwennen.