Vragen? Bel: 035 888 95 95

Veuve AmbalCrémant de Bourgogne 2018

De druiven van deze top Crémant de Bourgogne groeien op een grond van klei en kalksteen. Dit zorgt voor een fijne mineraliteit en geur in de wijn. De druiven worden met de hand geoogst en daarna meteen geperst. Ze zorgen voor het optimale resultaat door zo langzaam mogelijk te persen. Voor de wijn wordt alleen het eerste sap gebruikt en dit zorgt voor een prachtige wijn van deze bubbel!

Na het persen gaat de wijn het gist proces in. Bij de tweede gisting rijpt de wijn 18 maanden op de eigen gistcellen. Dit zorgt voor smaken als geel fruit, vanille en getoast brood.

€ 14,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Crémant de Bourgogne 2018

Veuve Ambal

Veuve Ambal is een familiebedrijf dat ruim 100 jaar geleden is ontstaan in het hart van de Bourgogne. Tegenwoordig is Veuve Ambal de grootste producent van Crémant de Bourgogne. 

Veuve Ambal stelt zijn productiefacilieiten ook beschikbaar aan andere wijnhuizen uit heel Frankrijk. Dit komt omdat zij over kwaliteit en veiligheid gerichte productiemiddelen beschikken. Wijnmakers uit heel Frankrijk vertrouwen de vinificatie van de wijnen toe aan Veuve Ambal. Hierdoor profiteren ze van een enorme bak ervaring voor het maken van mousserende wijnen.

Wijn info
Kleur:Mousserende wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:Veuve Ambal
Druivensoort:Pinot Noir, Gamay, Chardonnay, Aligoté
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Crémant de Bourgogne 2018

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp