Vragen? Bel: 035 888 95 95

d'ArenbergThe Dead Arm Shiraz 2017

Het Australische wijnhuis d'Arenberg bestaat inmiddels ruim 100 jaar en staat heden ten dagen onder de bezielende leiding van Chester Osborn. We vinden dit grote wijnhuis in het zuiden van Australië, in de McLaren Vale. Het wijnhuis heeft ook een paar wijngaarden in de wijngebiedjes: Adelaide Hills en Fleurieu Peninsula.

Het wijnhuis staat bekend om de enorme hoeveelheid verschillende wijnen die ze er maken. Totaal zijn het er ongeveer tachtig! De vierde generatie van de Osborn familie: Chester, maakt met veel plezier gebruik van de druivenrassen die we vooral ook veel in de Rhône vinden.

€ 39,50
Beperkte voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.0/5
Terug naar het overzicht |

The Dead Arm Shiraz 2017

d'Arenberg

Het Australische wijnhuis d’Arenberg bestaat inmiddels ruim 100 jaar en staat heden ten dagen onder de bezielende leiding van Chester Osborn. We vinden dit grote wijnhuis in het zuiden van Australië, in de McLaren Vale. Het wijnhuis heeft ook een paar wijngaarden in de wijngebiedjes: Adelaide Hills en Fleurieu Peninsula. Het wijnhuis staat bekend om de enorme hoeveelheid verschillende wijnen die ze er maken. Totaal zijn het er ongeveer tachtig! De vierde generatie van de Osborn familie: Chester, maakt met veel plezier gebruik van de druivenrassen die we vooral ook veel in de Rhône vinden.

The Dead Arm Shiraz

De wijngaard waar The Dead Arm Shiraz vandaan komt is eigenlijk ziek. De ranken hebben Eutypa Lata; een ziekte die zijtakken van de druivenplant laat afsterven. Er blijven nog maak een paar takken met enkele trossen over. De plant heeft de complete focus op dat enkele trosje waardoor de concentratie van het sap des te hoger zal zijn. Een geluk bij een ongeluk dus!

Wijnen van d'Arenberg

Wij kunnen ook aan andere wijnen van het wijnhuis d'Arenberg komen, ook als deze niet op onze website worden aangeboden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.  

Bekijk hier de website van d'Arenberg

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Australië
Wijnhuis:d'Arenberg
Druivensoort:Shiraz
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

The Dead Arm Shiraz 2017

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp