Vragen? Bel: 035 888 95 95

Montes WinesCabernet Sauvignon Reserva 2022

Op en top Cabernet Sauvignon in een zeer plezierige vorm. Lekker vol van smaak met een goede dosis kersen in de geur. Gelukkig is de paprika niet te aanwezig en de hoeveelheid houtrijping is naar onze mening perfect in balans!

We zijn dan ook echt heel blij met de wijnen van Aurelio Montes in ons assortiment. Zijn wijnbedrijf maakt wijnen die mensen willen drinken. En de keuken van Chili past daar uitmuntend bij. Pak zijn frisse witte wijnen voor bij de ceviche en deze Cabernet Sauvignon Reserva is heerlijk bij de rib-eye.

€ 10,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Cabernet Sauvignon Reserva 2022

Montes Wines

Montes is een vooraanstaande naam in Chili en heeft een cruciale rol gespeeld in de verbetering van de wijnkwaliteit in het land. Aurelio Montes sr. werd erkend als de meest invloedrijke wijnmaker van Chili.

In 1987 waren het Aurelio Montes en drie partners die het initiatief namen om een wijnbedrijf op te richten. Hun doel was om het volledige potentieel van Chili als wijnland te benutten en de hoogst mogelijke kwaliteit wijn te produceren. Dit streven is inmiddels met succes gerealiseerd, waardoor Montes nu behoort tot de absolute topproducenten in Chili. Onlangs is Aurelio zelfs verkozen tot de meest invloedrijke persoon in de Chileense wijnindustrie.

Montes beheert vijf wijngaarden, waarvan drie zich bevinden in de Curico Valley en twee in de Colchagua Valley. Samen beslaan deze wijngaarden een oppervlakte van 600 hectare. In 2004 is er in Alpalta een volledig nieuwe wijnmakerij gebouwd, die is ontworpen volgens de principes van de Chinese Feng Shui-filosofie. Aurelio Montes jr. heeft inmiddels zijn eigen merites als wijnmaker verdiend en vormt samen met zijn vader een hecht en succesvol team.

Lees ook onze biografie over Aurelio Montes

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Chili
Wijnhuis:Montes Wines
Druivensoort:Cabernet Sauvignon
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Cabernet Sauvignon Reserva 2022

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp