Vragen? Bel: 035 888 95 95

Geheim WijnhuisGrenache Rosé 2023

Dit is een mysterieus verhaal: Een geheime rosé! Want dit wijnhuis mag namelijk absoluut niet op internet genoemd worden. Dat gaan wij dan ook niet doen natuurlijk. Maar de kwaliteit van deze rosé is zo hoog. Dit kunnen wij u niet laten ontgaan.

Deze rosé is zeer mooi elegant en fris. Een fijne subtiel achtergrondkoortje van roodfruit ondersteunt een vrolijke zomerse zanger die net een bord 'Gamba's a la Plancha' op tafel zet. Want in dit type restaurant lijkt u te zitten. U doet uw ogen weer open en blijkt toch gewoon in de eigen achtertuin te zitten en kijkt naar het etiket van deze geheime wijn. En ineens weet u het: De geheime wijn is....

€ 8,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Waarom Geheim? 

De wijnwereld zit af en toe vreemd in elkaar. Er bestaan wijnen die niet getoond mogen worden op het internet. Is dit omdat ze té goed zijn? Of wellicht omdat ze enkel voor de horeca bedoeld zijn? In dit geval wil de importeur het niet om wijnwinkels te beschermen tegen de 'online wijnbusiness'. Een wereld die veel wijnhandelaren verafschuwen. Wij omarmen juist de wereld van het internet en merken dat de combinatie met een fysieke winkel en een goedwerkende website fantastisch elkaar kan aanvullen. 

Wijn info
Kleur:Rosé wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:Geheim Wijnhuis
Druivensoort:Grenache Noir
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp