Vragen? Bel: 035 888 95 95

HeritageChardonnay 2023

Heritage Chardonnay is een super goede Chardonnay voor maar zeer weinig geld. We verkopen deze wijn heel vaak voor feestjes en partijen. Ook veel restaurants kopen deze wijn in als huiswijn.

€ 5,75
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

3.6/5

Heritage

met de 'H' van Huiswijn

Wij willen 'Online Wijn Kopen' leuk maken! En daarom vertellen we u zelf, persoonlijk over de wijnen. Hier verteld Rutger Siersma (nog in de oude winkel) over de Heritage Chardonnay.

Heritage

Heritage is een huiswijnlijn die gemaakt wordt door Viña Tarapacá. Dit wijnhuis staat zeer hoog aangeschreven in de internationale vakpers. De Chardonnay die ze gebruiken voor de witte wijn gist in super moderne Bucher tanken en ondergaat zelfs gedeeltelijk een 2e gisting. Iets wat alleen bij de allerbeste witte wijnen gebeurt.

Huiswijn

Heritage Chardonnay is één van onze huiswijnen omdat hij zeer toegankelijk is en enorm vol van smaak. Op veel feesten en partijen is deze wijn een groot succes.

Smaak

Deze heerlijke Chardonnay van Heritage is er een met een zeer prettige houtrijping. De geur komt zeker niet kunstmatig  over en de smaak is bovenal fris en fruitig met een goede balans in het hout. Drink Heritage Chardonnay op 14 graden en de smaak komt het beste naar voren.

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Chili
Wijnhuis:Heritage
Druivensoort:Chardonnay
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp