Vragen? Bel: 035 888 95 95

Weingut GeilScheurebe Auslese

Deze Schreurebe Auslese valt bij ons in de cattegrrie: zoet. Echter kunnen we het direct ter discussie stellen. In Duitsland noemen ze het dan ook: Edelsüss Wein. Het is net wat zoeter maar echt niet stroperig en bevat enorm veel mooie frisse tonen.

Het even intense als verleidelijke aroma doet denken aan zwarte bessen, perzik of rijpe peer. Scheurebewijnen zijn ideale begeleiders van een aromatisch-kruidige keuken, van voorgerecht tot dessert.

Niet op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

5.0/5

Weingut Geil

In het 'Rising Star' gebied uit Duitsland, Rheinhessen, vinden we dit zeer sympathieke wijnhuis met een net zo sympathieke naam: Weingut Geil. In middels is de derde generatie hier alweer aan het roer en hebben er vernieuwingen plaatsgevonden die horen bij de eeuw waarin we leven.

Scheurebe Auslese

Deze Schreurebe Auslese valt bij ons in de cattegrrie: zoet. Echter kunnen we het direct ter discussie stellen. In Duitsland noemen ze het dan ook: Edelsüss Wein. Het is net wat zoeter maar echt niet stroperig en bevat enorm veel mooie frisse tonen. Het even intense als verleidelijke aroma doet denken aan zwarte bessen, perzik of rijpe peer. Scheurebewijnen zijn ideale begeleiders van een aromatisch-kruidige keuken, van voorgerecht tot dessert. De Scheurebe van Weingut Geil is voor Siersma Wijnadvies een exclusief wijnhuis dat wij zelf importeren. Wij hebben direct contact met de wijnmaker en kunnen deze wijnen zo extra voordelig aan u aanbieden.

Wijn info
Kleur:Zoete wijnen
Land:Duitsland
Wijnhuis:Weingut Geil
Druivensoort:Scheurebe
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp