Vragen? Bel: 035 888 95 95

Royal OportoRuby Porto

De Ruby van Royal Oporto is een zoete robijnrode port. Hij is nog erg jeugdig, waardoor je veel rijp rood fruit proeft, zoals kersen en rode bessen. Daarnaast proef je op de achtergrond een klein beetje eiken en chocola. De port is mooi geconcentreerd, bevat voldoende frisheid en tannine en heeft een mooie afdronk.

Een Ruby port is altijd geweldig om te schenken als aperitief. Wij raden aan om de port te koelen alvorens hem te schenken. Ook is deze Ruby goed te combineren bij een fruitig dessert of een jonge kaasplank.

€ 10,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Royal Oporto

Royal Oporto is het hoofdmerk van Real Companhia Velha een bedrijf met een lange geschiedenis (1756) dat altijd streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Op 10 september 1756 werd Real Companhia Velha opgericht door de Koninklijke afgezant van Koning Jose I. Samen met de beste wijnboeren uit de hoger gelegen Douro en “the good men of the city of Oporto” werd Real Companhia Velha belast met de taak van verbetering en behoud van gecultiveerde wijnstokken. Inmiddels ruim 260 zijn de uitgangspunten ongewijzigd, altijd streven naar het produceren van de hoogst mogelijk kwaliteit om daarmee nieuwe geschiedenis te schrijven. De wijnen van Royal Oporto zijn hiervan het levende bewijs.

Wijn info
Kleur:Zoete wijnen
Land:Portugal
Wijnhuis:Royal Oporto
Druivensoort:Touriga Francesca, Tinto Cão, Tinta Roriz
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp