Vragen? Bel: 035 888 95 95

Klein ConstantiaVin de Constance 2019

De Vin de Constance is een van de allerbeste 'zoete' wijnen ter wereld. Een wijn gemaakt op Klein Constantia in het door Simon van der Stel gestichte Constantia. Het is een zoete wijn met natuurlijke restsuikers omdat de Muscat de Frontignan laat geoogst worden. Het sap dat uit de ingedroogde druiven komt heeft een hoog suiker gehalte, maar geen Botrytis. De druiven hebben dus geen edele rotting ondergaan

De Vin de Constance is Aromatisch, Bloemig, Fruitig, Krachtig, Kruidig, Rijk, Rond, Steenfruit, Tropisch fruit, Vol, Wit fruit, Zoet en heel erg lekker!

€ 89,00
Op voorraad in ons externe magazijn. Levertijd is 48 uur langer.
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Klein Constantia

Vin de Constance

Matthew Day, wijnmaker op Klein Constantia, verteld over de unieke geschiedenis van de Vin de Constance. Een wijn die o.a. gedronken werd door Napoleon, Lodewijk XVI en Charles Dickens.

Klein Constantia 

Het was 1685 toen Simon van der Stel de beste locatie vond voor zijn prachtige boerderij: Constantia. In 1817 is de toenmalige eigenaar Coete overleden waardoor zijn twee zoons het land hebben verdeeld in Groot Constantia en Klein Constantia.

Klein Constantie ligt prachtig tussen de grote groene bomen en je hebt er een prachtig uitzicht op de False Bay en de Constantiaberg.

Wijn info
Kleur:Zoete wijnen
Land:Zuid-Afrika
Wijnhuis:Klein Constantia
Druivensoort:Muscat
Inhoud:50 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp