Vragen? Bel: 035 888 95 95

KloovenburgThe Gatekeepers Red 2021

Swartland is op dit moment één van de 'Rising star' gebieden in Zuid-Afrika. Veel Rhône-druiven groeien erg lekker in het warmere klimaat. Kloovenburg maakt er een zeer sympathieke Shiraz in combi met Grenache. Letterlijk ook een Rhône look-a-like!

Aroma's van rode bessen en specerijen springen uit de neus en leiden naar een rustieke wijn, met een mix van rood en zwart fruit met een stevige ruggengraat en prachtig fruitig op de afdronk.

Drink deze wijn in de zomer bij een lekkere barbecue en in de winter bij een mooi braadstuk!

€ 9,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.0/5
Terug naar het overzicht |

The Gatekeepers Red 2021

Kloovenburg

Wine & Olive Estate

Van dit filmpje ga je niet heel veel leren. Maar je komt er wel enorm van in de Zuid-Afrikaanse stemming! En het duurt ook maar 45 seconde. Dus geen enkele reden om hem niet even te bekijken!

Kloovenburg

Tien jaar geleden was ‘De Swartland’, zoals het bekend staat in Zuid-Afrika, een relatief onduidelijk stuk in de puzzel van de kuststreek van de West-Kaap.

Zelfs de lokale wijnmaker Eben Sadie zegt dat het eigenlijk een vrachtwagenstopplaats was in de tarwegordel. In de afgelopen 10 jaar heeft een groeiend aantal onafhankelijk ingestelde wijnmakers met weinig te verliezen voorstander gemaakt van wat er mogelijk is met de oude bush-wijnstokken in deze regio, met name bodems en gevestigde cultivars.

Tegenwoordig wordt het niet beschouwd als een onoplettendheid om geen ‘Wine of Origin Swartland’ in je boeken / planken / geest te hebben. Swartland is nu, terecht, een gevestigde en cruciaal onderdeel van elke hedendaagse Zuid-Afrikaanse wijnlijst . lees verder

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Zuid-Afrika
Wijnhuis:Kloovenburg
Druivensoort:Shiraz, Grenache Noir
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

The Gatekeepers Red 2021

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp